Hiirulaiset

lauantai 25. tammikuuta 2014

Whatever doesn't kill you is gonna leave a scar

Hej!

Lanasin koneella internetin ihmeellistä maailmaa, toisinsanoen tuijotin toiveikkaana ask-seinääni ja odottelin että joku ihana tulis piristään,

Yritin myös kirjoittaa mun tarinaani, josta pikkuinen höpsö ote aiemmassa postauksessa, mutta en sen pahemmin saanu mitää aikaan.. Joskus pää vaan lyö tyhjää.

Eilen meille rantautui kaks äänekästä slo-soturia ja tänään ne lens pesästä. Mutta oli kyllä ihan älyttömän mukavaa ja säästyin hengissä, joten mikäpä siinä sitten.

Mun koko lattian pinta-alan peittää kahden hengen ilmapatja, jota en anna tyhjätä koska haluun nukkua siinä ens yön :D siks tää koneella kykkiminen on vähän haastavaa, mutta mitäs pienistä ku tykkää sienistä.

Meillä oli semiruhtinaalliset mätöt, kaikki kyllä tuli tuhottua, limsoista jäi pohjat mutta eiköhän niistä päästä eroon :D Siiri halus mennä nukkumaan asiaankuulumattoman aikasin, josta kostoksi me päätettiin ruveta taiteilijoiksi ja Siirin naama toimi paperina. Siiri kuitenkin heräs yhdessä välissä, ja levitti märän eyelinerin kesken Lindan taiteilemisen.. "mitä jäbä duunaa?" :Dd

Ollaan kuitenkin Lindan kanssa hyväsydämmisiä (ainaki melkein) joten piirrettiin toistemmekin naamaan.

Kuvamateriaalia aiheesta. Piti kyllä harkita hetken että laitanko tätä tänne, koska tää on näitä kello puoli neljä yöllä, hiukset kiinni, yökkärit päällä - kuvia. Mutta eiköhän meidän jokasen puhelimesta näitä löydy :D

Frozen-cossiurakka ei oo mun osalta ainakaan vielä alkanu, koska ei tiedetä mihinkä coniin se tehään niin selvitetään se eka ja sitte alan työstämään. Maskeerauksiakaan en oo sen pahemmin säätänyt, Annan (jota mä cossaan) meikit tein tässä pari tuntii takaperin, Elsan (jota Anni cossaa) en oo viel tehnyt ollenkaan, mutta tarkotus ois tänä iltana vielö niitäkin koklata.

Hurjjjjan iso kuva, mua siitä ei näkynyt pienemmässä koossa juuri mitään ja sori että webbi muttakun en osaa ottaa maskeerauksista järkkärillä hyviä kuvia, ja se nyt on melki sama onko ne puhelimella vai webillä otettu. Koska laatu on mitä on, niin selitän nyt sitten jonkin verran..
..Mulla on periaatteessa silmissä vain hyvin perus varjostukset, ainut että täysin luonnollisten (aka ruskeiden) sävyjen sijaan käytin myös mm. vihreää, purppuraa yms. mutta hyvin hennolla kädellä koska Annalla ei mitään kovin raskaita pakkeleita ollut naamassaan.
Kulmat tein ohuemmiksi kuin normaalisti.
Nenä -ja otsavarjot tein perussävyillä, posket lommoille meni semmosella tumman ruusunpunaisella ja ihan hiukan laitoin sinnekkin sitä aurinkopuuteria.
Huulet nudepinkit, ja ah rakastan Frozenia mm. siksi että Annalla ja Elsalla on kummallakin pisamia ♥

Elsalle funtsailin jo aavistuksen massiivisempia meikkejä, koska Elsalla elokuvassa näkyy mm. ruusunpunaista luomissa aika kivasti. En kuitenkaan ihan barbeja laita, koska niin noh, Elsakin on tosi luonnollinen.


Mulla on hirvee ikävä mun parasta kaveriani, se on jännä kuinka lähellä asuu jotakuta ja silti näkee hirveen harvoin, jos ei oo samassa koulussa. Viimeksiki ku mun Laiskiaista näin, niin se oli vaan semmonen nopee shoppinki :c

And if i stared too long,
I'd probably break down and cry
Sweet child o' mine

Tässä pohdiskelin, oliko mulla muuta sanottavaa, enkä nyt kyllä keksi enään mitään, eli siitä päätellen ei. Joten näihin sanoihin lopetan nyt tän postauksen, potkikaa, kyselkää, kommentoikaa jne jne.

Bye ♥

2 kommenttia:

  1. Aaaaw noi sun Anna-meikit on niin cute :3 Tosin mua häirittee että noi pisamat on jotenki niin tummat ja näkyvät, ainaki tos kuvas, kun taas siin animaatios ne on kuitenki aika huomaamattomat ja vaaleet. Muuten noi meikit on kyl ihan täydelliset, ja jos sulla olis tossa se peruukki olisit ihan Annan näkönen :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ja toi kuva vähän tummentaa niitä, mutta huomasin itekki että ne oli vähä liian tummii nii teen ens kerral vaalemmal sävyllä :3

      Poista