Hiirulaiset

tiistai 9. heinäkuuta 2013

For a little spark in the dark

Heeeeey everypony ! Paras aloitus t: brony ♥

Järkkäri karkasi vanhempien mukana ulkomaille viikoksi mutta päätin postata sitten, onhan mulla aina dikikamerahehehehe tietenkään ei oo sama asia mutta samapa tuo. Kohta mustikkaan että ei varmaan mitään pitkää postausta tuu ja kyllä, asun susirajalla mettän keskellä, en missään kaupungissa niinkun normaalit ihmiset eli voin mennä mustikkaan huoletta. Jelly much? :D

No vitsi vitsinä, tänään on ollut ihan semijees päivä, eikä se oo vielä ohi. Aamulla herään ihan liian aikasi siihen, ku koirat haukkuu veljen kavereille, ja ensimmäinen asia minkä tajuan on se, että mulla soi päässä Be Prepared, joka on siis elokuvasta The Lion King, mikäli joku on juljennut sellaisen tärkeen seikan unohtaa :( Ja se soi yhä, jossei muuten niin mun kuulokkeissa ainakin. Ei saa tuomita.


Sitten ei mitään ihmeellistä muuta että kakkupohjat valmistuu koska huomenna mulla nimpparit jeapeipi ! Ja loppuviikost/ensviikolla näen mun makarooooooonia Adia ♥ Pitkästäpitkästä aikaa ja oon ihan sairaan excited koska ikävöin.

Oon vieläki ihan täynnä ku syötiin ruoka joskus tunti sitten o_o käytän tässä postauksessa ihan liikaa hymiöitä muttakun mua väsyttää ihan liikaa kun koirat on lyhentäny mun yöunia nyt kahtena yönä monen monta tuntia.

Newsflash, aivastin ja nyt mun suussa maistuu ihan Magnumille. Tiedoksi, oon aina outo mutta tänään jotenkin hyberouto ja oli erittäin huono ajatus postata hyberoutona, kuten huomaat.

Mun blogi on ollut olemassa vasta ihan vähän aikaa ja oon jo tyytymätön mun banneriin :D se muuttuu joskus melko tiheäänkin tahtiin, kun bongaan aina virheitä ja sitten haluun vaan päästä niistä eroon, toisaalta tykkään tosi paljon noista Man that you fear - lyriikoista, mutta valitsin tosi huonot kuvat ja tein liian matalan tosta. Valivalivali nyt olen ihan hiljaa, anteeksi yritän tosissani tästä eteenpäin tehdä pitempiä postauksia, mutta Adi repee liitoksistaan jos en tuu whatsappiin nythet ja rupee tulemaan niin outoa matskua että ADJÖÖS !

4 kommenttia:

  1. ..mulla ei ole mitään sanottavaa tästä postauksesta, mutta kommentoin vain kommentoimisen ilosta o__o

    VastaaPoista
  2. saima adisi ikävöi sua muyös :)

    VastaaPoista